0-2 73 min Hönö

Laget: Kamal - Mike, Wallnér, Kevin, Hultenius - Kalle, Erik R - Samuel, Jesper, John - Patrik
På bänken: Liess, Per, Zakaria
Debut för Liess och Kamal som är vår 6:e målvakt i år på 10 matcher.
Hönö rivstartar och efter 30-40 sekunder är de nära att nicka in ett inlägg efter ett flygande anfall. Minuten senare är de nära igen men båda gångerna går bollen utanför. Hönö har ett par chanser och Kamal får göra några räddningar. Vi kommer mer in i matchen och kommer upp i anfall men skapar inte många farligheter. Patrik hade en farlig nick som gick strax över efter ett fint anfall där Mike slog in bollen. Efter ca 25 minuter får både Patrik och Jesper byta pga skada resp. håll. Bara 5 minuter senare får Kalle en smäll på hälsenan och måste utgå. Dessbättre kunde Jesper komma in efter paus. Sista minuterna skapar Hönö ett bra tryck och skapar ett par chanser men Kamal räddar.
0-0 i paus där Hönö har haft trycket och skapat chanserna men vi har försvarat bättre ju längre halvleken led
Andra halvlek hinner knappt börja innan Hönö får en frispark mitt på vår planhalva. Bollen slås in framför mål och Kamal går ut för att boxa bollen i kamp med Hönöspelare, tyvärr får han ingen riktig träff och bollen styrs in i mål istället. Hönö fortsätter att styra spelet men vi försvarar bättre så de har svårt att skapa chanser men samtidigt har vi ännu svårare att komma upp till deras straffområde. Vi kommer sällan längre till mitten av deras planhalva. Vi har en frispark en bit in på Hönös planhalva. Wallnér slår den mot bortre stople där John kommer men får ingen riktig träff och målvakten räddar. Kvarten kvar när Hönö får en frispark ett par meter in på vår planhalva. Deras spelare slår in den mot straffområdet men lite för hård och hög men Kamal har tagit några steg fram och hinner inte tillbaka och bollen seglar in strax under ribban. Vi förmår inte att trycka på utan matchen blir lite avslagen
Hönö vinner rättvist. Vi krigar och sliter i 90 minuter och försvarsspelet är bra tyvärr saknas det lite kreativitet framåt.